INFORMATIE FAMILYRUN, 5, 10 en 15 KM

Met de auto
De Sporthal Tetterode is met de auto goed te bereiken. Vanuit Amsterdam of Den Haag volgt u de borden Overveen. Komend vanuit Alkmaar volgt u de borden Haarlem Noord en vervolgens neemt u de afslag Overveen. Bij aankomst in Overveen rijdt u naar het winkelcentrum. Bij Albert Hein slaat u af naar het westen, de Tetterodeweg, en volgt u de bordjes ‘Lions Heuvelloop’ naar de Sporthal Tetterode. Op het terrein van de sporthal is een ruime parkeergelegenheid.

Met het openbaar vervoer
Met de trein is de Sporthal Tetterode goed bereikbaar. Het station Overveen ligt aan de Tetterodeweg. Vandaar is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Sporthal. Volg de bordjes ‘Lions Heuvelloop’.

Van de hal naar de start
De start vindt plaats op de hoek Lonbard Petrilaan – Hoge Duin en Daalseweg, Bloemendaal op ongeveer 1200 meter afstand van de Tetterodehal.

INFORMATIE TRAILRUN 2020 – LET OP AFWIJKENDE STARTPLAATS

De start/finish is in de buurt van het Bezoekerscentrum Kennemerduinen aan de Zeeweg 12 te Overveen. Vanaf het bezoekerscentrum wordt de startplek met borden aangegeven.
https://www.np-zuidkennemerland.nl/13125/waar/bezoekerscentrum-de-kennemerduinen.
Uw startnummer voor deze trailrun kunt u uitsluitend bij deze start/finish-plek ophalen.
Wij willen u vragen om met de fiets naar de start te komen.
Bij start en finish is drinkwater, andere verzorging (eten & drinken) moeten lopers zelf regelen.
Bij de start/finish is een tent aanwezig, waarin u uw kleding kunt neerleggen. Ter plaatse zijn geen douches, dus neem warme kleding mee voor als u klaar bent met lopen. Douchen is mogelijk in de Tetterodehal, Tetterodeweg 15, 2051 EG Overveen.
Wij willen u vragen om met de fiets naar de start te komen.
We roepen de deelnemers op om rekening te houden met wandelaars en andere recreanten in het duingebied: u bent niet de enige gast in het Nationale Park.
U loopt deze trail, omdat u wilt genieten van de natuurlijke omgeving en niet omdat u wilt winnen.
Wij registreren uw eindtijd met een klok bij de start/finish en niet met een chip.
Uw eindtijd publiceren wij op de website. https://www.lionsheuvelloop.nl
Bij de trailrun is een tijdslimiet van 2 uur. Het is niet de bedoeling om het parcours wandelend af te leggen.
Deelnemers krijgen een papieren kaartje mee met de route. Wij adviseren deelnemers ook een mobiele telefoon mee te nemen of mee te lopen met iemand die een mobiele telefoon bij zich heeft.
Het parcours zal duidelijk worden aangegeven, maar toch kan het zijn dat een deelnemer verkeerd loopt en daardoor gedesoriënteerd raakt. Ook kan men ten val komen en hulp nodig hebben. In dergelijke gevallen is een telefoon van belang.
De organisatie is niet aansprakelijk voor uw lichamelijk letsel als gevolg van een val of botsing tijdens dit evenement.

Wij organiseren deze trail zonder plastic en wij willen op geen enkele manier schade aan de natuur toebrengen. Wij willen de deelnemers ook vragen om respect te tonen voor planten en dieren onderweg.

Wij lopen in clubverband (AVHAARLEM) de route op: 23 februari en op 15 maart – we verzamelen 10 uur bij https://www.np-zuidkennemerland.nl/13125/waar/bezoekerscentrum-de-kennemerduinen. U kunt meegaan en de route verkennen.

 

Sponsors

Van Gorkom

Steeman Automotive

Vlietzorg

Het Frankrijkhuis

Spaarne Accountants & Belastingadviseurs Haarlem

Park Plaza Hotels

Fluor

S’IL VOUS PLAÎT | design

Elcanet

Sportprijzen van der Storm

De zorgspecialist

’t Wapen van Kennemerland

Studio Nico Swanink

Wijts ten Brink Notarissen

RunX

Pot Jonker advocaten

Park Plaza

Mennens

Hormann

KPG Architecten

Bovelander & Bovelander

Henri Bloem

Beuk

Ad Appel Taaltrainingen

Nieuws