INSCHRIJVING 2023 IS GEOPEND!


De inschrijfprijzen zijn :
Eur 4,- voor de 2 km Family-run
Eur 10,- voor de 5 km
Eur 14,- voor de 10 km en 15 km


Aan de 2 km Family-run kunnen ook ouders, oma’s, opa’s, tantes en ooms meedoen. Elke deelnemer moet wel apart inschrijven. Iedere enthousiaste hardloper mag inschrijven; lidmaatschap van een atletiekvereniging is niet nodig.

De voorinschrijving sluit op vrijdagavond 7 april om 24.00 uur.

Nieuwelingen in Nederland mogen gratis meedoen. Stuur een e-mail aan info@lionsheuvelloop om de speciale code aan te vragen. U kan zich ook op de dag zelf melden om 9.00 uur bij de na-inschrijving.

De startnummers liggen klaar in de Tetterode-hal vanaf 09.00 uur tot 10.00 uur. Pas op: de family-run start om 10.00 uur dus wees op tijd voor het ophalen van de startnummers!


NA-INSCHRIJVING
Op de dag zelf kan je je nog inschrijven in de Tetterode-hal tot een half uur voor aanvang van de afstand die je gaat lopen. De inschrijfprijzen zijn Eur 2,- HOGER dan bovenstaande prijzen. Er is een PIN-apparaat aanwezig. Inschrijven vanaf 09.00 uur tot 10.00 uur, een half uur voor de starttijd dus.


OMKLEED MOGELIJKHEID
In de Tetterode-hal zijn omkleed- en douchefaciliteiten. Ook zal de bar open zijn.

VAN DE HAL NAAR DE START
Houd rekening met ongeveer 15 min wandelen (1 km) van de Tetterode-hal naar de Start en Finish op de Lonbar Petrilaan.


CHIP
Elke deelnemer krijgt met het startnummer een (huur) tag. De tag wordt met twee veiligheidsspelden zichtbaar opgespeld. De tag wordt direct na de finish ingeleverd. Vergeet dat niet want een tag kost ons € 5,- en dat gaat dan niet naar het goede doel.


ALGEMENE VOORWAARDEN
Deelnemers verbinden zich aan onze ALGEMENE VOORWAARDEN.